icon-search
icon-search

Sponsored By...

  • EMBuzz... - Aisyahrazak1987

    Aisyahrazak1987

    "Penghantaran pantas... packaging pun kemas... terima kasih seller..."

    - Pembeli dari Shopee -
  • EMBuzz... - Puan Mashitah

    Puan Mashitah

    "Bagus ada set-set yang dah siap ni... boleh terus hantar kat family di kampung..."

    - Pembeli melalui Whatsapp -
  • EMBuzz... - Anis Marina Ahmad

    Anis Marina Ahmad

    "Wah... diskaun sampai RM7.70!!! Barang-barang pula semuanya branded dan berkualiti... memang berbaloi..."

    - Pembeli dari platform Shopee -
  • EMBuzz... - Puan Maimun Harun

    Puan Maimun Harun

    "Alhamdulillah barang nya..dh dpt.. bungkus yg kemas hrga berpatutan.. sngt2.. memuaskan..🌟🌟🌟🌟🌟👍👍👍"

    - Pembeli dari platform Lazada -
  • EMBuzz... - SITI NUR AINAA BINTI KAMARULZAMIL

    SITI NUR AINAA BINTI KAMARULZAMIL

    "Thank you for this opportunity (cheaper item) to help others in needs. Wrap very well. The person received all items in good conditions. Servis penjual sangat baik"

    - Pembeli dari platform PG Mall -
  • EMBuzz... - ANI SYAZANA BINTI JASNI

    ANI SYAZANA BINTI JASNI

    "Alhamdulillah dah sampai kt rumah sedare kt kg..semua elok je..thanks seller bgkus dgn rapi..da 2 kali purchase dgn seller ni..wlpon jauh di Penang, pos ke Johor..all good..terbaik seller..."

    - Pembeli dari platform Youbeli -

Kami merupakan sebuah perniagaan yang berdaftar secara sah di bawah syarikat EMBA Biz Solutions, menawarkan pelbagai variasi pilihan set-set barangan runcit asas seperti beras, gula, susu, sardin, kopi dan sebagainya. 

Set-set kami sangat sesuai untuk kegunaan sendiri, atau untuk tujuan pemberian sumbangan, bantuan bakul makanan, hadiah kepada keluarga, saudara mara mahupun kepada kenalan, tak kira di mana pun mereka berada...

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.